Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.11 - 24.11

Double Trouble: Дженифър Лопес и Алекс Родригес като Златка Райкова и Благой Георгиев

Едната двойка ни напомни много на другата, защото просто в естетиката има много общо.

Celebrities преди 4 години

В родния случай Благо е приятен на вид вървежен младеж, спортист, активист в риалити формати и ценител на женската красота, в другия също имаме спортист, ценител, хубавец.

По линия на дамите - Дженифър е известна също като Златка, вярно, различен е мащабът, и двете са много поддържани жени, майки, персони, които не ги мързи - да тренират, да се развиват, да живеят.


Сутрин в 7 точно със Златка Райкова


Иначе, като изключим, че на последната рекламна кампания, за която се сещаме, Благо Джизъса е сам, т.е. непридружен от половинката си, кампанията, в която заедно участва американската популярна двойка е също така чувствена, сексапилна, разголена, преливаща, премногословна, пъстра, натруфена, като евентуална такава, която би била снимана с родната популярна двойка.



Дженифър Лопес и Алекс Родригес всъщност създават колекция очила в сътрудничество с Quay, австралийски бранд, който в случая демонстрира рекламните фотоси за колекциите Quay x JLo и Quay x ARod.

"С Алекс наистина искаме да сме сигурни, че личният ни стил ще бъде отразен в колекциите – той е класически, но също така секси и бляскав. Искаме кампанията да изразява това, което наистина сме", добавя тя.

Ами, уловен е стилът, какво пък, и все пак, в анкетата: Кои?

Анкета

Кои?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.