Следва

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм с Birkin в цвят лилав

Дневен ХОРОСКОП - 18.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

По стара традиция, откакто свят светува, в понеделник времето просто недостига – за ангажименти, за срещи, за сън, дори за забавления. От опит знаете също така, че наваксваме в останалите шест дни от седмицата, така че всичко си е наред. Стресът и паниката са абсолютно излишни, защото не можем да вървим срещу неща, които са по-големи от нас самите – като времето например. Късметът, за сметка на това, се проявява къде ли не – за наше щастие, разбира се. Всичко зависи от чистотата на действията но, от способността да вземаме бързи, но правилни и адекватни решения и без да боравим с нечестност.

Овен, Лъв, Стрелец: важните дела от днешния ден са пряко обвързани с мъжка фигура. Денят е благоприятен за финансовите дела. Ако пътувате (включително в чужбина), очаквайте приятни емоции или положителни резултати.

Телец, Дева, Козирог: днес всичко ще се обърка – напук на очакванията ви, всичко се случва наопаки от предварителния план. Съответно ще се наложи да бъдат нанесени корекции и размествания в графиците, дори ако това предизвиква полемика с хората около вас. Способността ви да действате практически сега ще ви бъде от голяма полза.

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник ще дойде със своите изненади и неочаквани ситуации. Ще имате важен ангажимент или повече работа с мъже. Трябва да подготвите добре графика си още в самото начало на седмицата за следващите работни дни, тъй като ще имате много задачи, които да вършите без и минута забавяне.

Рак, Скорпион, Риби: ще почувствате влиянието на чувства, емоции и действия от страна на хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Този ден е важен не само като първия ден от седмицата, но и заради решителния характер на действията, които предприемате; промените или важните задачи, с които се ангажирате. Неприятностите (където и когато се появяват) ще се дължат на по-голямото напрежение около вас.

More Astro