Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм с Birkin в цвят лилав

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм с Birkin в цвят лилав

Люляк съм, люляк съм...

Дъждовното лондонско време никога не е пречело на Вики Бекъм да демонстрира безупречния си стайлинг, покачена на също толкова безупречни във височината си обувки. Колкото и да променя стила си през годините, ултрависоката обувка е неизменна част от гардероба на Пош Спайс - имайки предвид дребната й фигура, е дори напълно обяснимо.


Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм


Затова й едва крепящото се стилето върху хлъзгавите улици на Лондон не е никаква изненада - ни зиме, ни лете - на пръсти се броят пътите, в които госпожа Бекъм е обувала ниска обувка. Закачката тук е цветът им - и отново, не е като да не сме виждали тази по-ексцентрична страна на Виктория; съвсем наскоро се радвахме на леопардовите й ботушки с отворени пръсти.

Лилавата си Birkin чанта госпожа Бекъм комбинира със стилето в същата толкова модерна виолетова гама, елегантен костюм от пола и сако и риза от най-новата й колекция, представена през септември в Лондон.


Три много по-достъпни и съвсем нелоши алтернативи на The Birkin Bag


Поправете ни, ако грешим, но лилавото не работи толкова добре за дизайнерката, колкото например за Амал Клуни или Меган Маркъл. Може, разбира се, учудването да идва и просто от факта, че сме свикнали да я виждаме в по-неутралната гама, по-изчистената, по-елегантната. Тук сякаш нещо се чупи, нещо не си е на мястото. 

Бърза консултация в анкетата долу>>>

Анкета

Отива ли й на Виктория виолетовото лилаво?

Коментари: 1

Реалист (2019/11/19 / 16:16)
Не мога да разбера защо тук постоянно се боготворят Меган Маркъл и Мелания Тръмп? И двете са адски неприятни особи, а Виктория макар и да не съм не я харесвам, е безупречна, може би обувките са леко в повече, но лилавата чанта от щраус прекрасно допълва дрехите .

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.