Следва

Селин Дион: her vanity fair will go on

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм с Birkin в цвят лилав

Люляк съм, люляк съм...

Celebrities преди 4 години

Дъждовното лондонско време никога не е пречело на Вики Бекъм да демонстрира безупречния си стайлинг, покачена на също толкова безупречни във височината си обувки. Колкото и да променя стила си през годините, ултрависоката обувка е неизменна част от гардероба на Пош Спайс - имайки предвид дребната й фигура, е дори напълно обяснимо.


Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм


Затова й едва крепящото се стилето върху хлъзгавите улици на Лондон не е никаква изненада - ни зиме, ни лете - на пръсти се броят пътите, в които госпожа Бекъм е обувала ниска обувка. Закачката тук е цветът им - и отново, не е като да не сме виждали тази по-ексцентрична страна на Виктория; съвсем наскоро се радвахме на леопардовите й ботушки с отворени пръсти.

Лилавата си Birkin чанта госпожа Бекъм комбинира със стилето в същата толкова модерна виолетова гама, елегантен костюм от пола и сако и риза от най-новата й колекция, представена през септември в Лондон.


Три много по-достъпни и съвсем нелоши алтернативи на The Birkin Bag


Поправете ни, ако грешим, но лилавото не работи толкова добре за дизайнерката, колкото например за Амал Клуни или Меган Маркъл. Може, разбира се, учудването да идва и просто от факта, че сме свикнали да я виждаме в по-неутралната гама, по-изчистената, по-елегантната. Тук сякаш нещо се чупи, нещо не си е на мястото. 

Бърза консултация в анкетата долу>>>

Анкета

Отива ли й на Виктория виолетовото лилаво?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.