Любимата прическа на принцеса Шарлот

Любимата прическа на принцеса Шарлот

Мама ми я направи.

И именно мама разкрива коя е любимата фризура на четиригодишната принцеса Шарлот, която и без друго расте пред очите на целия свят. Всяка поява но момиченцето пред публика, както и показванията на всичките й роднини, се обсъждат нашироко от нас, медиите, като от интереса не се спасяват и най-мъничките.

Но, това е, ако си член на кралско семейство, следва да свикваш, че всяка стъпка/стъпчица ще се следи под лупа от всички.

Вече навикнала на този всеобщ интерес, 37-годишната херцогиня Катрин с удоволствие споделя моменти от порастването на децата си, в частност на дъщеря си - малката Шарлот, което онзи ден се случи на среща с почитатели в Норфолк.

Поводът - посещение на детския хоспис The Nook, чийто патрон е Херцогинята. На място Кейт Мидълтън прави комплимент на момиченце на име Бетси Флечър, като я похвалва за сладката й прическа.

"Харесва ми косата ви. Дъщеря ми Шарлот също харесва тази прическа, но на нейната дължина, повече й отива косата й да е вдигната", споделя Кейт.

Освен кокчета и опашки, младата Шарлот обича видимо и ленти в косата. С тях, както и с прибрана и вдигната от двете страни косичка, принцесата често е фотографирана на официални появи на семейството. Например, на форума Trooping the Colour тази година, косите на принцесата са сплетени в две малки плитки, събрани със синя лента.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.