Следва

We love: безупречната принцеса Шарлийн на Монако

Дневен ХОРОСКОП - 19.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Днес ще инвестирате огромно количество енергия в задачите си, откъдето и очаквате повече от отлични резултати. По професионална линия особено важни за контактите и отношенията ви с представители на Овен, Лъв и Стрелец. Вторник е благоприятен във финансово отношение най-вече за родените под знаците на Водолей, Везни и Близнаци. Замислете се в какво влагате средствата си и доколко това е изгодно.

Овен, Лъв, Стрелец: вторник ще бъде особен ден за вас по отношение на собствените ви емоции и желания. Съществува вероятност да се поддадете на някаква илюзия или манипулация, която да ви подведе към предприемането на погрешно решение. Следете отношенията ви с представители на знаците Рак, Скорпион и Риби да вървят гладко, честно и най-вече коректно.

Телец, Дева, Козирог: вторник идва зареден с хиляди възможности и шансове, които да не изпускате; оставете ги обаче да намерят своето място и време за изпълнение – не пресирайте нещата и не се надбягвайте с времето.

Близнаци, Везни, Водолей: бъдете предпазливи в действията си и не избързвайте с вземането на решения, особено ако са от голяма важност. Известно напрежение може да възникне от проблеми в дома; възможни са неочаквани разходи или нужда от нова покупка, които обаче са съвсем по силите ви, т.е. няма да се почувствате ощетени от подобен непредвиден разход.

Рак, Скорпион или Риби: вторник идва със своите неочаквани събития и ситуации. Повечето подобни случвания са свързани пряко с мъжките фигури в живота ви. Бъдете готови за всякакво развитие на ситуациите и наложете повече самоконтрол върху емоциите си.

More Astro