Следва

Галерия Академия представя изложба "ФОТОГРАФИЯ" на преподаватели и студенти от НХА

От любов към големия екран: "Паяк в мрежата" с Моника Белучи - премиерно на Киномания

Киномания 2019 представя премиерно за България филма "Паяк в мрежата" на режисьора Еран Риклис.

Movies & TV преди 4 години

Изключително симбиотичните Моника Белучи и Бен Кингсли влизат в ролите на на шпиони в копродукцията междъ Белгия, Холандия и Изравел - "Паяк в мрежата".


Гледай КИНОМАНИЯ! Пази билета! Бъди киноман на годината!


Вдъхновена от истински събития, лентата проследява историята на някогашния таен агент Адерет, чиито шефове са недоволни от методите му на работа и се опитват да го изкарат от играта. Пред него обаче се открива възможност за финално възмездие чрез мисия под прикритие. Той открива следа в сделка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток. Но Мосад изпращат по петите му младия агент Даниел, а мишената му – енигматичната Анджела – го разсейва от целите му.

"Това, което наистина ме впечатли във филма е, че на преден план излиза човечността. Всеки един от героите носи дълбочината на характера и заедно с това притежава една особена деликатност", казва Моника Белучи в свое интервю.

Забележителният актьорски състав обещава висок адреналин с екшън сцените от филма и едновременно с това насочва вниманието към факта, че светът може да бъде опасно място, в което някои държави се водят единствено от собствения си интерес...

Освен че ще гледаме Моника Белучи в ролята на съблазнителната Анджела и Бен Кингсли като Адерет, във филма участва още израелският актьор Итай Тиран, който ще влезе в кожата на младия агент Даниел. Прожекцията на филма е на 23 ноември от 20:30ч. в кино "Люмиер Лидл".


Киномания е част от Културния календар на Столична община.

Повече информация за фестивала следете на Фейсбук страницата на фестивала и на сайта www.kinomania.bg.

Билети за "Паяк в мрежата" може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн ОТТУК.

Още прожекции:
вторник, 26 ноември 2019, 18:45, Кино G-8
сряда, 27 ноември 2019, 19:45, Euro Cinema

More Movies & TV