Ким Кардашян го измисли: тейп вместо сутиен

Ким Кардашян го измисли: тейп вместо сутиен

Да облекчим живота на всички, които обожават дълбоко деколте.

През август тази година Ким Кардашян пусна собствената си линия бельо Skims. Естествено, направи фурор мигновено - припомняме за какви сладки суми става дума ТУК!

Както и да е, брандът изглежда наистина мисли с главата си, ако смеем да формулираме изразът така, защото видимо бельото в колекцията е удобно, твърде естетично, без претенция, напротив - със стремеж към добър резултат и приятно усещане при носене, като освен всичко друго предлага и солидно разнообразие. В серията имаме доста секси бодита, топове, сутиени, клинове, подходящи за жени с най-разнообразни структури и форми.

От тези дни, асортиментът на Skims се допълва от специални лепенки, които, смеем да твърдим, за дни ще се превърнат в тотален фаворит на всички мацки, които си падат по дрехи с дълбоки деколтета. Сред тях попадаме и ние.

Цената на едно руло е около 60 лева, като можем да избираме между три цвята на тъканта, съобразно тена на кожата. В Инстаграма на Skims вече гледаме видео, което подробно обяснява как лепенките, или тейповете, се залепват за тялото. Задачата им е безболезнено и комфортно да поддържат гърдите, когато не искаме да носим сутиен. Ако сте от притежателките на тежък бюст, като самата Ким, тези ленти ще облекчат задачата, ако искате да се появите на парти в блейзър на голо или в рокля с дълбок отвор.

Припомняме, самата Ким има отдавнашния навик да залепва гърдите си със скоч при светски прояви. Очевидно, и на нея й е дошло too much да издевателства над кожата си, отлепвайки неприятната повърхност на тиксото, съответно си е намерила лек за подобно главоболие.

Описанието на продукта на сайта на Ким твърди, че материалът на тейпа е защитен от пот, като може да издържи на напора до 12 часа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.