Следва

Дневен ХОРОСКОП - 20.11.2019

We love: безупречната принцеса Шарлийн на Монако

Кралското семейство на Монако устрои бляскав парад по повод Националния ден на княжеството.

Celebrities преди 4 години

Принцеса Шарлийн, 41, облича прекрасната си фигура в all-white ансамбъл, за да придружи съпруга си, управляващия монарх принц Албер, 61, на празника.

Шарлийн, Албер и близнаците принц Жак и принцеса Габриела поздравиха гостите на парада от балкона на двореца си, като кадрите съвсем ясно илюстрират интереса, който предизвиква у 4-годишните наследници празника - или по-скоро липсата на такъв.

Бившата олимпийка за пореден път демонстрира перфектни стил и отношение - комбинира перфектно скроенo бялo палто с прибрано поло в същата гама, елегантна шапка и тежко падащ палацо панталон.

Националният ден на Монако, познат също и като Празник на Принца, се чества ежегодно на 19-тия ден от ноември, като датата се определя от управляващи монарх - в случая принц Албер. Повечето предишни монарси избират деня на светеца, на когото са кръстени; край на тази традиция слага Албер II, който "наследява" датата от баща си Рение III.

Празникът по традиция се отбелязва с пищни празненства в двореца, фойерверки, церемония и парад, събиращи цялото кралско семейство.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.