Следва

#TheLatest: кой създаде тиарата за Виенския бал?

Новото денди на Balmain

PRE-FALL 2020 MENSWEAR

Runway преди 4 години

Бягайки от модерното представено като тренд и базирайки се на класиките за луксозен безвременен моден израз, Оливие създава новото Pre-Fall 2020 предложение на Balmain. Идеята на креативния е да представи нов образ за почитателите на бранда - новите денди мъже на марката с изчистен вид и стабилна визия.

Колкото и да обича бродерията и декорациите, Оливие обръща внимание на строгия силует, изчистения моден израз, изискан тейлъринг и пропорции в синхрон, които да опишат силните кариеристи от публиката. Освен строгите костюми, креативният дава важност и на рокендрол културата, представена в щампованите изделия, както и поведението на самото презентиране.

Главен акцент в тазсезонното цяло е връхното облекло, на което дизайнерът дава особена важност - мъхести шиърлинг структури, преработени в различни съотношения, цветове и дължини. За верните почитатели на Balmain, колекцията предлага поредица от изразени 80-тарски силуети, разгледани през призма на блясък и камъни, разпространени в артистични или животински шарки върху изделията.

Новият Balmain денди, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.