Следва

Уличният стил на звездите: как го правят супермоделите - Кая, Бела, Кендал

Дневен ХОРОСКОП - 20.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Засилено внимание днес ще изискват действията, думите и обещанията на дете, което крие нещо от вас. Вземете си бележка от информацията, знанията или съветите, които ви дава жена, родена под знака на Близнаци, Везни или Воделей, независимо какво ви свързва. Денят се характеризира от някои по-напрегнати моменти, които, макар и нелеки, ще имат цялостен добър ефект върху предприетите действия. Отдава ви се възможност да хармонизирате отношенията си с представители на Овен, Лъв и Стрелец, която не трябва да изпускате.

Овен, Лъв, Стрелец: сряда е съществено важен ден, към който не трябва да подхождате лекомислено. Не губете време в мисли за малки и незначителни в значението си неща. Късметът ще споходи не само смелите, ами тези от вас, които работят усърдно - не пестете усилия за важните въпроси. Денят обещава разговор, който да ви насочи в правилната посока; да ви напътства през решенията, които се колебаете дали да вземете, действията, които може би ви е страх да предприемете.

Телец, Дева, Козирог: нещата се развиват бавно, за сметка на това стабилно и това не трябва да ви тревожи нито за секунда. Денят обещава малък, но стабилен приход и добри новини, касаещи финансовите въпроси.

Близнаци, Везни, Водолей: тревогите днес няма да липсват; някои от тях са вероятно причинени от действията (може би несъзнателни) или коментарите на хора в близкия ви кръг на общуване. Преди всичко избягвайте измамите, интригите, лъжите и обещанията.

Рак, Скорпион, Риби: ако правите плануве за пътувания с приятели, очаквайте да се нанесат леки промени днес. Днес е щастливият ви ден за събирания и радостни събития с близки роднини и приятели. Конфликти и проблеми, ако се появят такива, ще се разрешат почти неусетно с развитието на деня. Сряда носи и добри новини, свързани с финансови въпроси; възможни са дори неочаквани дребни печалби.

More Astro