Следва

Съветите за успех на Виктория Бекъм

Уличният стил на звездите: как го правят супермоделите - Кая, Бела, Кендал

Макар и щракнати поотделно, трите звездни девойки демонстрират сходен уличен стил.

Celebrities преди 4 години

По-малката сестра на Джиджи - Бела, тук е уловена на излизане от летището J.F Kennedy, разхождайки грозновата винтидж Chanel чанта, модерна шапка с леопардова подплата и задължителните за сезона кубинки в цялостен 90-тарски стайлинг, изпъкващ най-вече заради въпросните обувки, малката чантичка през рамо и кожения блейзър.

Водейки се по линията на 90-тарския минимализъм, пречупен през призмата на сегашните супермодели, се включват и интерпретациите на Кая Гербер и Кендал Дженър. Облечена в обрано палто с мъжка кройка, кроп топ в анималистичен принт, прави джинси и боти на висок ток, Кая е уловена от уличните фотографи, взимайки торта за рождения ден на своето гадже - седем години по-възрастния от нея Пит Дейвидсън.

Кендал пък, въпреки прекалено кежуал вида си, е заснета на излизане от един от най-известните ресторанти в Ню Йорк - Cipriani. Стайлингът й се изразява в голямо puffer яке The North Face, винтидж чантичка, кожени панталони с висока талия и, разбира се, кубинки, които, колкото по-груби, толкова повече бонус точки носят, съдейки от тенденциите за сезона.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 49 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.