Следва

Кой как избра да се рекламира: Джоан Колинс е Дядо Коледа за Valentino

#TheLatest: кой създаде тиарата за Виенския бал?

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години

За следващото издание на бала във виенската опера, с предстояща дата 20 февруари, известният френски дизайнер Кристиан Лакроа създава главния акцент.

Акцентът е именно тиара, която по традиция младите момичета, или иначе казано дебютантки, носят по време на вечерта, когато за първи път официално биват представени в обществото. Красивото бижу е изработено от общо 72 кристала Swarovski, а Лакроа е следващият дизайнер, на който се отдава подобна чест след Dolce&Gabbana през 2018-та и Versace през 2019-та.

 На всяко едно от младите момичета ще бъде връчена по една такава тиара, а Мария Гросбауер, организатор на бала, споделя следното: "Моето вдъхновение и тема за виенския бал 2020 идва от известната героиня Кралицата на нощта. Затова помолих господин Лакроа да пресъздаде този така драматичен оперен представител в композиция от красиви кристали и звезди. Кралицата на нощта е специална жена - мистична, магична и брилянтна, но също така силна, могъща и опасна. "

"От Swarovski се гордеем, че колаборираме с ежегодния бал във виенската опера от 1950г. насам, създавайки прекрасни тиари от кристали за дебютантките. Партньорството ни с креативния гений на Кристиан Лакроа за новото издание на бала също е прекрасна новина, която нямахме търпение да съобщим. Отпразнуването на героинята Кралица на нощта от операта на Моцарт "Вълшебната флейта" е чудесният завършек за подобно бляскаво културно събитие, а невероятният дизайн на Лакроа добавя още и още блясък в богати дози.", разказва Надя Сваровски. 

More All fashion