Следва

Дневен ХОРОСКОП - 21.11.2019

Съветите за успех на Виктория Бекъм

По време на четвъртото издание на конференцията Vogue Fashion Festival, организирана от френското издание на модната Библия и провела се в Париж миналата седмица, Виктория Бекъм гостува в специално живо интервю с Оливие Лалан, главен редактор на Vogue Hommes.

Celebrities преди 4 години

В течение на разговора Виктория дискутира различни теми - старта на кариерата си, козметичната линия, важните моменти по трънливия път към успеха, а междувременно споделя и шест съвета от кардинално значение според самата нея за успех в модната индустрия:

Интегрирайте се в средата, но се доверете на своя инстинкт.

"Човек трябва да е концентриран и уверен в себе си, да има собствена гледна точка, да бъде честен с това какъв е и каква позиция заема в своето обкръжение. Дизайните, които създавам, са равен микс от това, което аз искам да нося и това, което клиентите ми желаят. Откакто имам свои физически бутици мога да обменям реален опит с клиентите си и да разбера от какво имат нужда. Представям си какво желае тя, жената Victoria Beckham - понякога това са силуети, които аз като жена на 45 години и майка на четири деца, не бих облякла повече - минижуп например, но това не ми пречи да оценя естетиката и да я опитомя в колекциите си."

"Останете верни на себе си!"

Имайте страст.

"Имам огромно влечение към модата откакто се помня. Да се развивам в една толкова креативна индустрия е привилегия и съм изключително признателна и благодарна за това, че имам професия, която ме допълва по подобен начин. Събуждам се всяка сутрин и си припомням каква късметлийка съм да имам възможността да правя всичко това вече 11 години."

Бъдете отдадени на 100%.

"Що се отнася до моя креативен процес, винаги започвам с moodboard, изобразяващ нещата, които са ме вдъхновили последно. След това продължавам с цветовата палитра и проучването за тъканите, както и локацията за дефилето. Мога да кажа, че имам проблем с упражняването на контрол, искам да съм навсякъде и да правя всичко, но всъщност благодарение на тази моя черта успявам да се отдам на 100% на работата ми. Всички тези малки детайли са важни за мен и когато крайният резултат е налице, се чувствам наистина горда със своя екип и себе си."



"Давайте реална оценка на случващото се."

Осмелете се.

"След Spice Girls работих за множество брандове, което беше прекрасна възможност да науча всичко необходимо. Едва след това усетих, че е настъпил правилният момент да започна собствена кариера. Чувствах се готова, защото научих толкова много от професионалистите на интернационалната сцена, с които имах щастието да работя. Беше фантастично преживяване."

More Celebrities