Следва

Sequin Santa

Миналото: най-емблематичните реклами на Barneys

Краят на една епоха.

 

All fashion преди 4 години

В началото на месеца съдбата на Barneys New York бе финално решена след дълго дело за банкрут. Продаването на американската модна верига, категоризираща се като един от модерните символи на Ню Йорк, събуди тъга у сърцата на мнозина, а приносът, който доскорошният гигант донесе за развитието на нюйоркската модна сцена, изобщо не е за подценяване.

Именно там за първи път в САЩ стъпват европейските брандове като Comme des Garcons, Azzedine Alaia и Christian Louboutin, а посоката, която името държи, се определя като модерна, пример за подражание за всички останали на пазара. Смелият подход на работа се изразява не само в подбора на марки в богатото портфолио, но и в рекламните кампании, които Barneys осъществяват през годините. Винтидж кадрите, от самото съществуване на ритейлъра, до 1993г., взимаме назаем от CR Fashion book и разглеждаме в галерията горе, за да си припомним най-добрите моменти в съществуването на една модна легенда. 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.