Следва

Животът след Белия дом: Мишел Обама в кутюр Schiaparelli

Дневен ХОРОСКОП - 21.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В спора се ражда истината, казват хората – е, днес нещата не стоят точно така. Избягвайте караници, спорове и всякакъв вид конфронтации, особено с жени. В любовните ви отношения за сметка на това, нещата се развиват точно както очаквате и винаги сте искали.

Овен, Лъв и Стрелец: денят носи на финансово ориентирани ангажименти и отговорности. Провеждате важни разговори, в които трябва да се постараете да не надделявате; да не налагате волята си, въпреки другите, и да не прекалявате с настоятелността. Приложете повече диалогичност и дипломатичност в отношенията си и нещата ще се развиват гладко.

Телец, Дева и Козирог: настъпват някои промени в плановете ви за бъдещето (по-скоро близкото), вероятно причинени от нови обстоятелства. Важно е да не действате емоционално и да обмисляте внимателно думите и действията си. Избягвайте трикове и манипулации, както и хора, които се опитват да постъпят неправилно с вас.

Близнаци, Везни и Водолей: днешният ден е важен за плановете и развитието ви в определена област: семейство, работа, любов, бизнес. Очертава се да имате повече срещи, по-динамична комуникация и пътувания.

Рак, Скорпион и Риби: усещате как нещо, което е важно за вас, се изплъзва от ръцете ви. Само вие имате силата да спрете този процес, колкото и необратим да изглежда. Денят има своя собствена линия на развитие, така че нека емоциите ви следват нея, а не обратното. Бъдете открити и честни в работата си с колеги или клиенти.

More Astro