Следва

Принц Андрю се изнесе от сцената след секс скандала

Животът след Белия дом: Мишел Обама в кутюр Schiaparelli

SUGAR SPICE AND EVERYTHING NICE

Celebrities преди 4 години

Гардеробът на една Първа дама е винаги вълнуваща тема - историческите препратки, вечната вярност към определени дизайнери, на която се е врекъл, тук-таме и някой гаф, етикетът, цветовете... И докато Мелания Тръмп съвсем достойно покрива перото Стил в Белия дом след напускането на Обама, стилът на самата Мишел се разкрива в една непозната ни светлина.

По времето на управлението на съпруга й, асоциирахме Мишел с удобните пуловери и preppy жилетки J.Crew, със симпатичните Jason Wu рокли. Сега, за разлика отпреди три години, Balenciaga, Brandon Maxwell и Schiaparelli са нещо съвсем обичайно за стиловия й подбор. По-рано тази седмица, именно в кутюр Schiaparelli, Мишел гостува на American Portrait галата и доказа за пореден път, че най-добрата цветова комбинация е "жълто и блясък".

Припомняме комбинацията от блестящи Balenciaga ботуши (the ones that looks like socks) и жълтата Brandon Maxwell, с която бившата първа се появи на представянето на книгата си - Becoming. Отговарящ на приблизително същата цветова схема, тазседмичният Schiaparelli кутюр попада в списъка Велики аутфити на Мишел Обама.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.