Следва

Принц Андрю се изнесе от сцената след секс скандала

Животът след Белия дом: Мишел Обама в кутюр Schiaparelli

SUGAR SPICE AND EVERYTHING NICE

Celebrities преди 4 години

Гардеробът на една Първа дама е винаги вълнуваща тема - историческите препратки, вечната вярност към определени дизайнери, на която се е врекъл, тук-таме и някой гаф, етикетът, цветовете... И докато Мелания Тръмп съвсем достойно покрива перото Стил в Белия дом след напускането на Обама, стилът на самата Мишел се разкрива в една непозната ни светлина.

По времето на управлението на съпруга й, асоциирахме Мишел с удобните пуловери и preppy жилетки J.Crew, със симпатичните Jason Wu рокли. Сега, за разлика отпреди три години, Balenciaga, Brandon Maxwell и Schiaparelli са нещо съвсем обичайно за стиловия й подбор. По-рано тази седмица, именно в кутюр Schiaparelli, Мишел гостува на American Portrait галата и доказа за пореден път, че най-добрата цветова комбинация е "жълто и блясък".

Припомняме комбинацията от блестящи Balenciaga ботуши (the ones that looks like socks) и жълтата Brandon Maxwell, с която бившата първа се появи на представянето на книгата си - Becoming. Отговарящ на приблизително същата цветова схема, тазседмичният Schiaparelli кутюр попада в списъка Велики аутфити на Мишел Обама.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.