Животът след Белия дом: Мишел Обама в кутюр Schiaparelli

Животът след Белия дом: Мишел Обама в кутюр Schiaparelli

SUGAR SPICE AND EVERYTHING NICE

Гардеробът на една Първа дама е винаги вълнуваща тема - историческите препратки, вечната вярност към определени дизайнери, на която се е врекъл, тук-таме и някой гаф, етикетът, цветовете... И докато Мелания Тръмп съвсем достойно покрива перото Стил в Белия дом след напускането на Обама, стилът на самата Мишел се разкрива в една непозната ни светлина.

По времето на управлението на съпруга й, асоциирахме Мишел с удобните пуловери и preppy жилетки J.Crew, със симпатичните Jason Wu рокли. Сега, за разлика отпреди три години, Balenciaga, Brandon Maxwell и Schiaparelli са нещо съвсем обичайно за стиловия й подбор. По-рано тази седмица, именно в кутюр Schiaparelli, Мишел гостува на American Portrait галата и доказа за пореден път, че най-добрата цветова комбинация е "жълто и блясък".

Припомняме комбинацията от блестящи Balenciaga ботуши (the ones that looks like socks) и жълтата Brandon Maxwell, с която бившата първа се появи на представянето на книгата си - Becoming. Отговарящ на приблизително същата цветова схема, тазседмичният Schiaparelli кутюр попада в списъка Велики аутфити на Мишел Обама.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.