Следва

Приказка за съвременните руски принцеси

Ще я "блокнат", няма да я "блокнат", Риана ТАКА в Instagram

SHINE BRIGHT LIKE A...

Celebrities преди 4 години

Акаунтът на Риана в Instagram беше вече блокиран веднъж /2014 година/, за постване на разголени снимки, но няма проблем, после го отблокираха, пък и какво по-хубаво от палуването на известна и хубава мацка в социалната мрежа. И така, отново онзи ден, звездата, 31, сподели с феновете си множество снимки от басейн, на които позира във водата в едва налични бикини, зелено кимоно и тъмни очила.

Порцията кадри идва да изрекламира собствената линия дрехи и аксесоари на звездата Fenty. Брандът е супер популярен, естествено, все пак в рекламните му кампании участва самата тя, като в Инстаграм фотографиите идват регулярно - поне по веднъж на месец.

Припомняме, че през седмицата певицата призна, че е преживяла тежък период, пълен с препятствия и проблеми.

"Обръщам се към всичките си приятели/семейство/колеги, с които не успях да се свържа в последните месеци... Моля ви да ми простите. Тази година беше много тежка за мен, и в момента търся така наречения баланс", написа тя в блога си.

В последните няколко месеца армията от фенове на Риана непрестанно задава въпроса кога може да се очаква все отлаганият й девети студиен албум. Риана по-рано сподели, че той ще излезе през 2019-та, но предвид че годината е към края си, това надали ще се случи. Последният й диск - Anti, се появи на пазара през 2016-та.

По отношение на личния живот на Риана, всичко тече гладко, твърдят близки. В момента певицата е гадже на 31-годишният милиардер от Саудитска Арабия Хасан Джамил, а се носят слухове, че чака и първото си дете. Слуховете тръгнаха от интервю за Essence: "Аз съм тъмнокожа жена, появила се на света благодарение на тъмнокожа жена. И аз ще родя тъмнокожа жена", споделя Рири пред изданието.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.