Следва

Коледата на Елоиз - не в Plaza, а в RIU Pravets

Приказка за съвременните руски принцеси

Дъщерите на най-богатите и влиятелни руснаци дебютират в обществото на ежегодния бал на списание Tatler

Celebrities преди 4 години

В понеделник вечер дъщерите на политици, музиканти, банкери, финансисти - най-общо казано крупни милиардери - правят формалния си дебют в руското общество на ежегодния Бал на дебютантките на сп. Tatler. Деца и родители гостуват на престижния бал в луксозния Ritz-Carlton хотел в Москва.

В галерията горе>>> разглеждаме дебютантките подробно.

Дебютът е своеобразен почит към добрите аристократични европейски традиции, които семействата им спазват от векове насам, иначе, девойчетата са добре познати на руските таблоидни издания, на телевизионните предавания и на модните блогове. Имената им се спрягат ежедневно, някои като Кристина Кесаева (#16 в галерията) дори в доста солени скандали, други заради постижения в спорта, учението или просто много, много скъпи дрехи.


Кристина Кесаева

Както сами виждате, "униформата" за Бала е палто от норка и диамантени накити; друг задължителен елемент е прескъпата бална рокля и частния автомобил, вървящ с шофьор, от луксозна лимитирана серия.

Момичетата, добре привикнали на този разточителен начин на живот, съвсем скоро след като завършат ще заменят Москва за Лондон и ще се превърнат в най-обсъжданите socialite-ки в Европа, затова запомнете тези имена!

Сред гостите на събитието са Тимати и съпругата му (рапърът е брат на Анна Юнусова - #7 в галерията), Яна Рудковская - известен руски продуцент, и сина й, и популярната блогърка Катя Адушкина.


Игор Кесаев (баща на дебютантка #16 в галерията), Президент на Mercury Group,Тимати и съпругата му Анастасия


Тимати и Анастасия


Яна Рудковская


Катя Адушкина

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.