Приказка за съвременните руски принцеси

Приказка за съвременните руски принцеси

Дъщерите на най-богатите и влиятелни руснаци дебютират в обществото на ежегодния бал на списание Tatler

В понеделник вечер дъщерите на политици, музиканти, банкери, финансисти - най-общо казано крупни милиардери - правят формалния си дебют в руското общество на ежегодния Бал на дебютантките на сп. Tatler. Деца и родители гостуват на престижния бал в луксозния Ritz-Carlton хотел в Москва.

В галерията горе>>> разглеждаме дебютантките подробно.

Дебютът е своеобразен почит към добрите аристократични европейски традиции, които семействата им спазват от векове насам, иначе, девойчетата са добре познати на руските таблоидни издания, на телевизионните предавания и на модните блогове. Имената им се спрягат ежедневно, някои като Кристина Кесаева (#16 в галерията) дори в доста солени скандали, други заради постижения в спорта, учението или просто много, много скъпи дрехи.


Кристина Кесаева

Както сами виждате, "униформата" за Бала е палто от норка и диамантени накити; друг задължителен елемент е прескъпата бална рокля и частния автомобил, вървящ с шофьор, от луксозна лимитирана серия.

Момичетата, добре привикнали на този разточителен начин на живот, съвсем скоро след като завършат ще заменят Москва за Лондон и ще се превърнат в най-обсъжданите socialite-ки в Европа, затова запомнете тези имена!

Сред гостите на събитието са Тимати и съпругата му (рапърът е брат на Анна Юнусова - #7 в галерията), Яна Рудковская - известен руски продуцент, и сина й, и популярната блогърка Катя Адушкина.


Игор Кесаев (баща на дебютантка #16 в галерията), Президент на Mercury Group,Тимати и съпругата му Анастасия


Тимати и Анастасия


Яна Рудковская


Катя Адушкина

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia