Следва

Най-конфузните 73 въпроса на Vogue

Петъчна доза секс: "Всичко е въпрос на техника", Алисия Викандер

Актрисата откровено за секс сцените и как точно се случва всичко...

Love преди 4 години

31-годишната Алисия Викандер отговаря на въпроса, стар колкото света, пред британското Harper's Bazaar.

В сериала на Netflix с нейно участие - The Earthquake Bird - Викандер и колегата й Наоки Кобаяши не пестят усилия в заснемането на секс сцените, които не са и никак малко: "Опитваме се да ги заснемем в един дубъл, стараем се доста", казва актрисата пред списанието.


Алисия Викандер и Наоки Кобаяши

"Заснех първата си секс сцена вероятно на около 20. Всичко беше много технично, както и трябва да бъде. Старая се процесът да е максимално бърз и приятен", обяснява още звездата.

И взимаме думите й за чиста монета, защото съпругата на Майкъл Фасбендър неведнъж се е снимала дибидюс в различни продукции. 


Майкъл и Алисия

"По този начин всички на снимачната площадка са готови, защото знаят, че не разполагаме с неограничени възможности за заснемане - имаме право само на един дубъл. Както при танцьорите и хореографията е. Това е начин да накараме всички да се чувстват комфортно - да се съсредоточат. Въпреки че понякога е странно и неудобно... Стараем се да предадем магията възможно най-реалистично - така, че зрителят да повярва колко истинско е всичко", завършва разказът на Викандер.

More Love