Следва

Vauthier-Пепеляшка

#jointhelife новата капсулна на Puma x Balmain

#JOINTHELIFE 

All fashion преди 4 години

Достъпна навсякъде по света от вчера, 21-ви ноември, колекцията е вдъхновена от традиционната боксова екипировка, преплетена с впечатляващия дух на Кара Делевин, изключителната дизайнерска чувствителност на Оливие и традициите на Puma.

Puma, немският бранд за спортни облекла, известен с градския си стил, традиционно всяка година обединява сили с различни дизайнери по направата на ексклузивна колекция.

Тази година лейбълът си сътрудничи с Balmain и екипно проектират първата си ever капсулна колекция, в две части, разгледана през стиловата призма на британския супермодел Кара Делевин - муза и близък приятел на Оливие Рустейн.

Колекцията е оформена в силно спортен дух, в синьо и червено, и завършва с луксозни златисти детайли. Разнообразието от клинове, шорти, топове, чорапи, обувки и якета в галерията горе>>> е дело на Puma - цялата продуктова гама е достъпна онлайн ТУК, както и във физическите магазини на компанията. Втората част от колекцията пък е "под опеката" на Balmain и ще бъде представена през пролетта на 2020.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 45 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.