Следва

Vauthier-Пепеляшка

#jointhelife новата капсулна на Puma x Balmain

#JOINTHELIFE 

All fashion преди 4 години

Достъпна навсякъде по света от вчера, 21-ви ноември, колекцията е вдъхновена от традиционната боксова екипировка, преплетена с впечатляващия дух на Кара Делевин, изключителната дизайнерска чувствителност на Оливие и традициите на Puma.

Puma, немският бранд за спортни облекла, известен с градския си стил, традиционно всяка година обединява сили с различни дизайнери по направата на ексклузивна колекция.

Тази година лейбълът си сътрудничи с Balmain и екипно проектират първата си ever капсулна колекция, в две части, разгледана през стиловата призма на британския супермодел Кара Делевин - муза и близък приятел на Оливие Рустейн.

Колекцията е оформена в силно спортен дух, в синьо и червено, и завършва с луксозни златисти детайли. Разнообразието от клинове, шорти, топове, чорапи, обувки и якета в галерията горе>>> е дело на Puma - цялата продуктова гама е достъпна онлайн ТУК, както и във физическите магазини на компанията. Втората част от колекцията пък е "под опеката" на Balmain и ще бъде представена през пролетта на 2020.

More All fashion