Най-конфузните 73 въпроса на Vogue

Най-конфузните 73 въпроса на Vogue

"I'm gonna get in so much trouble"

73 Questions видеорубриката на Vogue е всичко друго, но не и непринудена. Колкото и старание да е положил екипът, намесата на режисьор в действията, репликите, жестовете и мимиките винаги лъсва. И не че ги виним, напротив, нормално е да се избягва "рискът на живото предаване".

Какво се случва обаче, когато същият този екип снима една от най-неподлежащите на режисура знаменитости, които познаваме? Не се случва - буквално. Водещият през цялото време стъпва на пръсти от страх, че Cardi ще каже/направи/покаже нещо, което не трябва.

Изпълнителката, обратно на всеобщите очаквания, се държи необичайно смирено и послушно пред камерите - вероятно заради спящата в ръцете й 2-годишна Kulture.

Сконфузните моменти, естествено не липсват, като открояваме личните си фаворити:

Захарницата
Cardi е очаквано гостоприемна, въпреки че посреща снимачния екип в дома на баба си в Бронкс, а не в своя личен; черпи госта си с кафе, добавя захар, разбърква... после прибира мръсната лъжица в захарницата все едно нищо не е било.

"I'm gonna get in so much trouble"
След включването на Offset в предаването и разговорът, протекъл между двойката, водещият промълвява смутено: "I'm gonna get in so much trouble".


Но изгледайте видеото и се убедете сами:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.