Следва

Балкански синдром: ето как Цеца ожени сина си

Кой какво облече на American Music Awards: Dua Lipa, Хайди Клум, Селена Гомес & още

A bunch of everything...

Celebrities преди 4 години

В програмния лист за неделя вечер тази седмица попадна традиционната, 47-ма поредна, церемония по връчването на американските музикални награди - АМА. И макар че мероприятието си беше съвсем дневно, гламур и елегантност далеч не липсваха. Както винаги червеният килим даде перфектен повод за артистично и екстравагантно модно изразяване.

Посетителите на Microsoft Theatre в Лос Анджелис залагат основно на черните или неутрални тоалети, а между най-впечатляващите се подреждат онези с яркоцветни ансамбли – Селена Гомес, Дуа Липа, Лил Нас Х и Лизо.

"Победителите" в модната категория за автентичност със сигурност са Били Айлиш, почти цялата обвита в Burberry каре, както и неповторимият Били Портър - в присъщия си феминин стил.

Набедените и още много други звезди с анамблите си, в галерията горе>>>

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.