Следва

Честта да носиш черната престилка на Starbucks

Балкански синдром: ето как Цеца ожени сина си

Много гости и сръбска музика...

Celebrities преди 4 години


Велко Ражнатович

Медиите в западната ни съседка описват бракосъчетанието почти като Национален празник - "сватбата, която събра цяла Сърбия", гласят заглавията, като новината не е пропусната от нито една тамошна медия, независимо от тематичния й фокус по принцип.


Богдана Родич

На каквото и да сте посветили вчерашния неделен ден, малко е в сравнение с пиршеството по повод сватбата на сина на Цеца и Желко Ражнатович - 24-годишният Велко. По мащаб събитието може да се равнява само на сватбата на Меган и Хари от миналата година, с уточнението, че блясъкът, разбира се, е в пъти повече, а за "яденето, пиенето и веселенето" със сигурност три дни няма да стигнат.

По-голямото от двете деца на Генерала и Богинята на сръбската музика, Велко, взема избраницата си, Богдана Родич, за своя законна съпруга и й се врича във вечна вярност пред стотици гости, a бракосъчетанието им предизвиква неистов интерес на целите Балкани.

24 години след емблематичната сватбена церемония на Цеца и Аркан, семейство Ражнатович (a.k.a. балканското кралско семейство) устроиха още по-пищно тържество (минус военния формат на предходното).

Приликата на момчето с баща му е поразителна, а при Богдана и Светлана идва от роклята - за официалната церемония снахата на Цеца е облечена в роклята на изпълнителката отпреди близо три десетилетия.

Естествено, празник от подобен тип не може да мине само с една рокля, пък била тя и толкова пищна. За партито Богдана избира доста по-съвременен модел - прозрачен, с много камъни и дълбоко деколте.

С два тоалета се премени и щастливата майка - в единия случай, бял костюм и леопардова риза Dolce & Gabbana, като една същинска балканска Моника Белучи, а в парти настроение Цеца влиза с прилепнала златиста рокля тип Versace, отново много подходяща за географските ширини, в които живеем.

Разглеждаме в детайли:

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.