Честта да носиш черната престилка на Starbucks

Честта да носиш черната престилка на Starbucks

#averymerrychristmas

Казват, че Домът не е място, а Човек. Тук може да поспорим - домът е усещане. Усещане за споделеност, за топлина, за уют, за приятелство, за приемственост, за защита - за семейство!Именно това усещане е закодирано в ДНК-то на Starbucks® - където и да сме по света, прекрачим ли прага на някое от заведенията на веригата, знаем, че сме у дома. Винаги ще има къде да се сгушим на топло, кой да ни се усмихне, какво ободряващо на хапнем/пийнем, с кого да се запознаем или къде да помълчим насаме с мислите си.

И без повод мястото ни там не се подлежи на въпрос, но когато действително има такъв, държим да го отбележим подобаващо.

Starbucks® България вече може да се похвали със своите първи сертифицирани Coffee Masters, за които "не съществува въпрос, свързан с кафето, чийто отговор не знят". Пред заклети фенове на кафето, в това число и нашата Редакция, най-добрите български баристи на световноизвестната верига споделят как да откриваме неподозирани вкусове и аромати във всяка глътка от различните видове на освежаващата напитка. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.