Големите любовни истории: Изабела Роселини и Дейвид Линч

Големите любовни истории: Изабела Роселини и Дейвид Линч

"Инстинктът ми говореше, че сме щастлива двойка, но той обичаше друга, а аз нямах никаква представа. Такова нещо никога не бе ми се случвало." 

Киното може да изразява абстрактни концепции, може да изкаже неща, за които няма думи, но какво да кажe тогава за живота? Със своите възходи и падения той е в състояние да ни изненада дори когато си мислим, че трудно можем да бъдем изненадани.

Помислете, например, за тези двама: Дейвид Линч и Изабела Роселини. Той е режисьорът, направил кариера с абстракция и въображение, белязани с висок процент визионерство, жестокост, шок, причудливост и кръв, автор на култови филми като "Човекът слон", "Синьо кадифе", "Диво сърце", "Изгубената магистрала", "Мълхоланд Драйв" и телевизионната поредица "Туин Пийкс". Тя е дъщерята на друг режисьорски гений - Роберто Роселини и шведската актриса Ингрид Бергман. Бивша манекенка, после актриса, режисьор на особени документални филми за животни и насекоми (спомнете си "Зелено Порно", посветен на тяхната сексуална активност), театрални представления (Link Link Circus), след това отново модел на 60 за Dolce&Gabbana и отново за Lancôme, които след като я искат в продължение на двадесет години, я уволняват, и след това я връщат като официално лице.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.