Следва

We love: Никол, Марго и Чарлийз за W

Дневен ХОРОСКОП - 26.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще бъдете ограничени откъм действия, но това в никакъв случай не прави самия ден неблагоприятен. Справяте се повече от добре в работата и начинанията си като цяло. Късметът е на страната на трудолюбивите и инициативните. Всеки успех, който ще постигнете във вторник, ще се основава на вашата упорита работа през последните три дни. Не пренебрегвайте неправомерно поведение, лоши маниери или действия на лъжа и измама, особено от страна на дете, независимо дали е ваше, или не. Финансови отношения с жена, пребиваваща на различно населено място от вашето, се развиват във ваша полза. От друга страна, финансовите отношения с представители на знаците Козирог, Дева или Телец изискват по-засилено внимание.

Овен, Лъв и Стрелец: не омаловажавайте значението на изпълнението на домашните задължения във вторник. Не натоварвайте близките си с тях и не се нагърбвайте с повече, отколкото можете да поемете. Денят е благоприятен за развитието на семейните ви планове, особено ако намерите подкрепа и помощ от други членове на семейството си. Ако имате роднина, родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, този ден се свързва със специално събитие или преживяване в живота й.

Телец, Дева и Козирог: отдава се възможност да покажете чара си на противоположния пол. Не използвайте тези си качества, за да манипулирате чувствата или желанията на други хора - в никакъв случай. Ако искате да постигнете нещо, мислете не само за собствените си интереси, но и внимавайте какво искат или очакват другите от вас. Партньорствата с представители на зодиакалните знаци Везни, Близнаци или Водолей ще имат интересно развитие днес.

Близнаци, Везни и Водолей: твърде вероятно е да преживеете нелека стресова ситуация, която може да се отрази на здравето или на нервите ви; да причини неприятен конфликт в семейството или на работното ви място. Бъдете внимателни с представителите на зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв днес, особено ако имате важни отговорности или ангажименти, свързани с тях. Преди всичко, бъдете внимателни със собственото си здраве и избягвайте всякакъв вид физическо или психическо напрежение, дори минимално натоварване.

Рак, Скорпион и Риби: събитията от днешния ден са логическо продължение на тези от вчера, но и днес едва ли ще се финализират. Тези действия, с които сте се захванали, се характеризират с по-дълъг период на развитие. Избягвайте да вземате важни решения във вторник и не давайте обещания, които ще бъдат важни за отсрещната страна, тъй като може да срещнете затруднения и невъзможност да ги изпълните.

More Astro