We love: Никол, Марго и Чарлийз за W

We love: Никол, Марго и Чарлийз за W

Златното холивудско трио...

През декември предстои да излезе Bombshell - лентата с Никол Кидман, Марго Роби и Чарлийз Терон в главните роли. Припомняме, че сюжетът й се върти около скандала с американския канал Fox News, заформил се преди няколко години (бел.ред. Роджър Ейлс, тогавашен генерален директор, е обвинен в сексуален тормоз и съответно изхвърлен от поста си;) Кидман влиза в ролята на ТВ-ветерана Гретхен Карлсън, от която, през лятото на 2016г., започва вълната от обвинения срещу шефа на телевизионната мрежа, довела до неговата оставка. Най-ярко впечатление прави Чарлийз Терон, която е неузнаваема в ролята на телевизионната водеща Мегин/Мегън Кели - жена с основна роля в падението на изпълнителния директор на Fox News. За разлика от двете актриси, Марго Роби не играе реална личност, а измислена - помощник-продуцент във Fox News на име Кейла Поспизил. 

Като част от промоцията на филма, трите дами - златното холивудско трио, позират за корицата на W Magazine в прекрасна фотосесия, придружена от много личен разговор.

44-годишната Чарлийз Терон се изявява едновременно като копродуцент на лентата и влиза в ролята на Мегин Кели. Актрисата посвещава часове за грим и упражнения за гласа, за да се доближи максимално до образа на героинята си.

"Възхищавам се на остроумната и безстрашна Мегин. Когато получих сценария на Bombshell, не се реших веднага на ролята, защото някои от репликите на Мегин ме караха да се чувствам неловко. Впоследствие започнах да осъзнавам силата и стремежа й към успех. Самата Мегин казва: "знам, че съм силна". Това повтарям и на себе си. Говорят, че има прекалено остър характер, че е жестока. Така говорят и за мен... Въпреки всички обвинения, Кели смята Роджър Ейлс за новатор и творчески гений. Ейлс се е справял страхотно с работата си. Бил е началник на доста жени като Мегин, помагал им е да градят кариерите си. Харесва ми този нюанс в историята ни. Не разказваме за "жертвите" на Ейлс, а предаваме разказ за обърканите емоционални отношения между шеф и подчинен. В Bombshell чудовищата невинаги изглеждат като чудовища. В реалния живот не е точно така", разказва Терон.

Никол Кидман, също като колежката си, зачеква темата за нееднозначността на ситуацията в своята част от интервюто:

"Харесва ми, че нашата история е нещо като изследване на действията на жените в токсична среда. Искаме да разкажем сложната история на жените и това не е никак лесно. На света се харесва да има явни победители и победени, нападатели и жертви, но реалността не е толкова проста. Трудно е да представиш образ като този на Ейлс, но е необходимо, за да бъде разбран подходът му."

"Fox News е светът на Ейлс. Той е кукловодът, той гони Кели. Айлс обича да си играе на Бог... докато светът му не се срива", допълва тезата на приятелките си 29-годишната Марго Роби.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.