Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА

Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА

#ОпознайПредиДаСъдиш

Ицо Хазарта изпраща безспорно една от най-успешните години в кариерата си - първият му солов албум "Неправилен рап" и най-успешен в съвременната българска музикална история, станал няколко пъти платинен, жъне огромен успех и все още държи челни позиции в класациите на дигиталните магазини iTunes, Deezer и Spotify, а четирите му сингъла - "Браво", "Гладен", "Известна" и "Имам човек", надхвърлят 25 милиона гледания в YouTube. Участията му се разпродават като топъл хляб, а публичното внимание - по една или друга причина - не стихва.


"Въх, уби мъ!" Ицо Хазарта има хора навсякъде


Затова и новините за първия му EVER Коледен концерт изпълняват ролята на своеобразна кулминация на тази толкова богата откъм успехи година. Хазарта е първият БГ рап изпълнтиел, планиран за най-престижната сцена на родна територия - Зала 1 на НДК. Шоуто с тематично заглавие "Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА", освен изпълнение на всички парчета от соло албума на рапъра, включва и специални гости на изпълнителя - Белослава, Явката ДЛГ, Хоумлес, Бобо, Бутилко и Стоян Роянов Я-Я. Датата е 27-ми декември (петък) - съветваме да побързате със закупуването на билети. Става бързо и лесно ОТТУК.


ЗАРАДИ ТЕБЕ. Актьори и поети рецитират Ицо Хазарта


"Имам някои качества, известни само на най-близките ми хора. Може би е дошъл моментът да ги представя на всички, които харесват онова, което правя. Реших, че концертът в Зала 1 е идеалният повод да ги демонстрирам и се надявам изненадата за зрителите да бъде приятна и на ниво", казва Ицо по повод концерта. "Разчитам както винаги на великолепните момичета от най–успешния български балет "Нова", които ще бъдат в целия си състав (и в целия си блясък) и са подготвили уникални нови хореографии за всяка една от песните ми, както и на неподражаемата DJ CASS. Мултимедията и видеостените също ще помогнат за пълноценното изживяване на зрителите. Ето защо смятам, че този концерт ще е доста различен от всичко, които съм правил досега."


Браво, Ицо! Браво, Хазарт!


Билети за събитието вече се продават в мрежата на EVENTIM, а темата на концерта е вдъхновена от кампанията на NESCAFÉ® 3in1 #ChatBeforeYouJudge, която приканва феновете да опознаят другите без да прибързват със заключения. Събитието е поредната стъпка в дългосрочното сътрудничество на Ицо Хазарта с "3в1", благодарение на което са се родили едни от най-големите хитове в модерната рап история.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.