Следва

Г като Гаф: евтина Prada вместо скъп adidas

Double Trouble: 790 евро за Bottega Veneta или 179 за &OtherStories

Combat ботушите са силно изявен елемент сред случващото се този моден сезон.

Shopping преди 4 години

Неслучайно широко популярният модел на Bottega Veneta, заедно с невъзможните за пропускане Prada кубинки, попадат в категорията най-носени обувки за сезона. Припомняме десетките стрийт стайл визии, запечатани в кадри ТУК.

Именно грубоватата интерпретация на Челси ботите в лицето на Даниел Лий за старата италианска къща Bottega Veneta се превръща в главен герой за деня, сравнявайки дизайна с друг много подобен, но от съвсем различен ценови клас. Отличителните черти на Bottega-та са високият силует, цялостно грубоват външен вид и дебела гравирана платформа, като цената е определена на точно 790 евро. Въпреки високия клас, в който се позиционират, обувките са изчерпани като наличност в почти всички онлайн ритейлъри като затвърждаване на звездното им статукво.

От другата страна на импровизираната модна битка идва доста по-достъпната версия на младия шведски моден бранд &Other Stories, удивително доближаваща се до първоизточника за сезон Есен/Зима 2019-та. Всички външни белези са налице - изработката от естествена кожа, дебелата подметка и височината над глезен, като цената е доста по-различна. В сайта на марката дизайнът е обявен за 179 евро, но всички номера с изключение на 40 и 41 са изчерпани, чудим се дали не е заради огромната прилика с Bottega-та? За сметка на това ботите са налични в сайта на ASOS, но срещу малко по-висока цена ТУК.

Bottega-та си е Bottega, но от друга страна, интерпретацията на шведите изглежда не по-малко зле и то за четвърт от цената, затова търсим и вашето мнение в анкетата долу>>>

Анкета

790 евро за Bottega Veneta или 179 за &OtherStories?

More Shopping