Следва

Sofia Street Style: Girl, come show me your true colors...

Тина Кунаки за Johanna Ortiz x H&M: вечен максимализъм

Мишел Обама, Бионсе и Лейди Гага са прави! Светът трябва да знае коя е Джоанна Ортиз. А сега, след като се нарежда в списъка с много успешни колаборации на H&M, жизнените й и цветни дизайни имат възможността да получат заслужената широка популярност!

All fashion преди 4 години



Благодарение на пламтящата цветова палитра, екзотичните флорални десени и неустоими силуети, така характерни за бранда Ortiz, колекцията е изпълнена с елегантни варианти, подходящи както за ежедневието, така и за вечерта. Ексклузивната предварителна колекция включва четири рокли и ще бъде налична в избрани магазини по целия свят, както и онлайн ТУК от 3 декември. У нас ще бъде налична в магазина на бул. Витоша 6, както и в тези в Mall Paradise Center, Serdika Center и Mall Plovdiv.


Основната колекция ще бъде налична през март 2020г.




Предварителната колекция представлява капсулен гардероб от четири модела, превърнали се в синоним за флиртуващата и непринудена естетика на Джоанна Ортиз: рокля-туникa, рокля с прехвърляне, мини рокля и дълга ефирна рокля. Четири екзотични флорални десена от архива на Ортиз - Wild Roses, Orchid Paradise, Cacatua и Coquelicots - оживяват с нови нюанси в топло жълто, нежно розово, горско зелено и тъмнокафяво с коралови елементи. Всичко това е претворено за нова аудитория чрез приказни волани, отворени маншети и изтънчени детайли.


Как да ги съчетаем?

Ортиз предлага чифт минималистични сандали, пищни обеци, небрежна прическа, сламена чанта, а защо не и колумбийска mochila - ярко оцветена традиционна чантичка.



"Принтовете идват от моята страст към цветята, палмовите дървета и красивите цветове, които съм щастлива да виждам през прозореца, когато се събудя в дома си в Кали, Колумбия. Отпечатъкът на Латинска Америка и нейната уникална празнична атмосфера е нещо,което може да се почувства във всеки един дизайна на Ortiz. Затова съм развълнувана, че толкова много жени по света ще имат възможността да се докоснат до Колумбия благодарение на колаборацията Johanna Ortiz x H&M"
, казва Джоанна Ортиз, дизайнер и изпълнителен директор на марката.



"Опознаването на света на Джоанна Ортиз, нейния усет към цветовете и изключителния нюх за неустоими силуети бе чудесно изживяване за целия дизайнерски екип. Работихме в тясно сътрудничество с Джоанна през целия процес по създаване на колекцията, наслаждавайки се на нейното изключително гостоприемство в красивия й дом в Кали. Развълнувани сме от възможността да отпразнуваме богатата колумбийска история и майсторство и да внесем подписа на Джоанна в дизайните, които тя създава за клиентите на H&M"
, споделя Мария Остблом, главен дизайнер дамски облекла в H&M.



More All fashion