Следва

Дневниците на първата дама: Олена Зеленская в Естония

Дневен ХОРОСКОП - 27.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Сряда може да бъде описана с една дума - динамика. Подгответе за повече задачи и срещи, които ще трябва да свършите днес. Денят е благоприятен за уреждане на документи или различни формалности от финансов характер. Обстоятелствата ще благоприятстват посещения в държавна институция, банкова или съдебна. Проблемите и усложненията в живота на приятели, които имат известни неприятности с наследството или наследственото имущество, ще получат цялото ви внимание - може би се нуждаят от вашата помощ или съвет и ще трябва да останете честни и откровени в това, което казвате. Не коригирайте мнението си в техен интерес, тъй като това не е приятелска помощ. Личният живот на дамите ще бъде по-интригуващ от този на господата, тъй като съдбата ще ги компенсира поради някои трудности през последните седмици.

Овен, Лъв и Стрелец: сряда ще ви изпълни с оптимизъм чрез разнообразни интересни преживявания и новини. Ще се радвате да намерите важна финансова информация, която може да има връзка с човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Късметът ще ви се усмихне, но за всеки ще приеме различна форма и значение.

Телец, Дева и Козирог: по-важните ангажименти или разговори днес ще бъдат свързани с мъже. Денят е благоприятен за пътуване, планиране на бъдещи дейности, свързани с пътуване, или за срещи с хора от различни разстояния. Леката емоционална нестабилност не е изключена, защото всеки успех, който постигнете днес, ще ви струва повече усилия и напрежение от по принцип.

Близнаци, Везни и Водолей: в сряда ще бъдете очарователни и лесно ще постигнете целите си. Много обстоятелства и хора са на ваша страна, но бъдете предпазливи. Използвайте само това, което е важно за вас, или това, от което наистина имате нужда. Денят е благоприятен за разрешаване на неприятните проблеми или взаимоотношения, които направо са ви поразили през последните дни. Моментът е добър за срещи и събирания, дори с хора, с които имате трудна комуникация.

Рак, Скорпион и Риби: търпението ви ще бъде провокирано от действията или думите на хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Постъпките на мъж от роднинския или приятелския ви кръг ще изискват вашето разбиране, колкото и трудно да е да му го дадете. Възможна е някакъв вид раздяла, защото не сте в състояние да постигнете съгласие по важни житейски въпроси с някого.

More Astro