Следва

VERSACE облича специалните гости нa наградите “German Bambi” 2009

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Victor & Rolf носят не само като дизайнери, но и като образи една игривост в себе си, закачка и в най-сериозния им...

All fashion преди 14 години

1.Фотосесията на Freja Beha Erichsen за Twin

Boo George засне един от любимите ни модели за бунтарска сесия за първото издание на списание Twin, което ще излиза два пъти годишно. Възхитени сме от сесията, посветена на обвивката на сезона – кожата.

Freja, с перфектния си андрогенен образ, кръстоска между буйна красавица и мрачно момче от преградията, е просто идеална!

Всяка от снимките те кара да настръхваш пред огромните очи, които те гледат секси, а кожените дрехи и грубите метални бижута правят шедьовъра на стилиста Gillian Wilkins!

2. Младата вълна от модни редактори



Макар че списъкът с имената на редакторите не е първото нещо, което четеш в списанието, сме щастливи да ти съобщим, че българските издания все повече се отварят към приемането на млади членове в колектива си.

Младият Хубен Хубенов, известен като стилист за различни български издания, застана зад модното кормило на MODA, а Madame Figaro се довери на възпитаника на НХА – Боян Кузески.

3. Да гледаме Gareth Pugh на живо и в действие цели 3 дни!



Showstudio.com, компанията за онлайн предаване на интерактивни модни проекти, филми и колаборации, си спечели безусловната ни любов след като цели три дни (20 ,23, 24.11.’09 от 13 ч. до 20 ч. тукашно време) излъчва на живо феноменалния, неповторим, любим, млад и гениален (и така до безкрай!) талант на британската мода – Gareth Pugh и създаването на една негова рокля в импровизирано снимачно студио.

Да гледаш как Гарет вдява шевната машина е истински наркотик за модно пристрастените. Едновременно с това британският дизайнер отговряше на въпроси, които се изпращат от зрителите в реално време. Истинско преживяване!

4. Victor & Rolf в сесия за GQ



Victor & Rolf
носят не само като дизайнери, но и като образи една игривост в себе си, закачка и в най-сериозния им вид. Точно това ги прави и перфектните модели за собствената им мъжка колекция есен 2009.

Стайлингът и дрехите са техни, списанието е GQ Italy!

5. Swiss Textiles Award 2009



Вярно, че Швейцария не се слави с мащабни и забележителн модни събития, нито с нашумели гости и участници, но Stella Contemporary Fashion Award 2009 беше точно това. Сложи на едно място шест номинирани перспективни дизайнери, покани ги в Цюрих, за да представят предстоящите си колекции и избери победител с награда от 100,000 евро, допълнено от ревю на миналогодишните победители – феноменът Rodarte, и това е общо взето рецептата за шоу "не-за-изпускане".

Да впечатлят високопоставеното жури от представители на Vogue.com UK, i-D Magazine и други се бориха небезизвестните вече Erdem (UK), Alexis Mabille (F), Ohne Titel (USA), Thakoon Panichgul (USA), Peter Pilotto (UK) и Alexander Wang (USA).



Победител излезе Alexander Wang. Отсега нататък ще го следим още по-отблизо, като се има предвид известността на предишните победители Rodarte, Marios Schwab, Haider Ackermann и Raf Simons.

More from View Sofia

More All fashion