Следва

Дневен ХОРОСКОП - 28.11.2019

Мелания Тръмп и палтата: it's a thing

It's a Dolce!

Celebrities преди 4 години

Първата дама на САЩ има безупречен гардероб, в който като основен елемент открояваме палтото - колкото и изчистен да се налага да е стайлингът й, Мелания винаги разчита на акцент при връхната дреха да даде "цвят" на цялото. Помните patchwork палтото й за Хелоуин - феноменално! Синьото палто Altuzarra, с което посрещна турското президентско семейство в Белия дом - съвършенство. Изборът й за срещата си с белгийския премиер - пардон, българския - е също невероятен, палтото стои като излято. И това само в последния месец!

Днес поводът е отново празничен - госпожа Тръмп дава официален старт на коледните празненства в Белия дом - за целта е пременена в класическо черно палто Dolce & Gabbana, което не се е разделило със също толкова класическите за марката флорални апликации.

2 350-доларовото италианско палто Мелания комбинира с високи велурени Christian Louboutin ботуши и изцяло черен ансамбъл за основа.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.