Празнуваме четвърт век Isabel Marant с документален филм

Празнуваме четвърт век Isabel Marant с документален филм

Immersion in Isabel Marant's studio on the sidelines of the Spring-Summer 2020 show

2019-та е годината, в която честваме двадесет и петата годишнина на реномираната френска дизайнерка Изабел Маран в модния бизнес. За четвърт-век-юбилея получаваме ексклузивен бекстейдж pass с документалния филм Isabel Marant: Naissance d’une collection / Isabel Marant: The Birth of a Collection.

Документалното кинематографично творение има за цел да отговори и доближи до публиката няколко належащи въпросa: Какви са стъпките на творческия процес?; Какво се крие зад една колекция?; Как ревютата стават реалност?

Режисьорът Доминик Мичели обръща силно внимание на задкулисното "дирижиране", представяйки един моден процес от ембрионалната му до финалната фаза на развитие.

Работният процес ще бъде показан чрез серия от записи от подготовката за представянето на последната колекция на Маран - за Пролетта и Лятото на 2020 (в галерията горе>>>), естествено продължение на номадската рапсодия за Есен/Зима 2019.

За най-големите почитатели на Маран филмът показва и поглед върху личния й живот и ежедневие, които непременно оказват влияние върху позиционирането на дизайнерката като съществена фигура на френската модна сцена.
 

52-минутната документалка за търсенето на женственост и свобода с номадски чар ще бъде представена премиерно на 15-ти декември в 10 часа, по канала Paris Première.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia