Следва

Sofia Street Style: Anybody Seen Our Baby?

Празнуваме четвърт век Isabel Marant с документален филм

Immersion in Isabel Marant's studio on the sidelines of the Spring-Summer 2020 show

All fashion преди 4 години

2019-та е годината, в която честваме двадесет и петата годишнина на реномираната френска дизайнерка Изабел Маран в модния бизнес. За четвърт-век-юбилея получаваме ексклузивен бекстейдж pass с документалния филм Isabel Marant: Naissance d’une collection / Isabel Marant: The Birth of a Collection.

Документалното кинематографично творение има за цел да отговори и доближи до публиката няколко належащи въпросa: Какви са стъпките на творческия процес?; Какво се крие зад една колекция?; Как ревютата стават реалност?

Режисьорът Доминик Мичели обръща силно внимание на задкулисното "дирижиране", представяйки един моден процес от ембрионалната му до финалната фаза на развитие.

Работният процес ще бъде показан чрез серия от записи от подготовката за представянето на последната колекция на Маран - за Пролетта и Лятото на 2020 (в галерията горе>>>), естествено продължение на номадската рапсодия за Есен/Зима 2019.

За най-големите почитатели на Маран филмът показва и поглед върху личния й живот и ежедневие, които непременно оказват влияние върху позиционирането на дизайнерката като съществена фигура на френската модна сцена.
 

52-минутната документалка за търсенето на женственост и свобода с номадски чар ще бъде представена премиерно на 15-ти декември в 10 часа, по канала Paris Première.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.