Следва

UNFORGETTABLE! Дани де Вито и Скалата в дует

Дневен ХОРОСКОП - 28.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Използвайте благоприятните тенденции за деня, за да организирате и проведете важни за вас срещи, особено такива, свързани с домакинството или имотните ви дела. Очертава се да срещнете интересни хора или да увеличите кръга си от приятели. Различните обстоятелства, с които ви среща деня, ще ви помогнат да намерите решение за проблеми, които ви се струват трудни, неразрешими или неминуемо свързани със загуби. Помнете! Този ден има специална мисия в живота ви, така че приемете събития с подобаващо отношение. Предстоят неочаквани събития от финансов характер, развитието на които ще продължи утре или дори в течение на следващата седмица. Избягвайте конфликтите с жена, която мисли едно, а говори друго - няма смисъл, вложете енергията си в нещо градивно.

Овен, Лъв и Стрелец: четвъртък е подходящ ден за разговори или работа с мъже, особено ако касаят пари или въпроси, свързани с домакинството (собствеността). Денят е благоприятен за работа с документи или договори. Въпреки множеството благоприятни тенденции, избягвайте да се предоверявате. Четете внимателно какво подписвате и на какво се съгласявате.

Телец, Дева и Козирог: четвъртък ще ви помогне да изпълните домашната си работа. Ще имате основание да се радвате на новини или събития, касаещи вашите близки и приятели. Здравето ви ще бъде нестабилно или може да се наложи да се грижите за здравето на друг човек.

Близнаци, Везни и Водолей: четвъртък ще бъде ден, който внася повече стрес в ежедневието ви; възможно е да се натъкнете на различни неочаквани ситуации, включващи хора, родени под знака на Козирог, Дева или Телец, които ще бъдат объркващи, разочароващи, тъжни или ще ви разстроят. Избягвайте нови запознанства, освен ако не се случват в контекста на ежедневни ситуации.

Рак, Скорпион и Риби: неприятностите днес ще имат някаква връзка с деца или хора извън семейството ви. Трудно ви е да общувате с хора, които са по-млади от вас или са на по-ниска позиция в работата. Жените ще бъдат повлияни от действия и решения от своето минало, от детските си спомени и преживявания.

More Astro