Следва

План за бягство през уикенда в Пет стъпки

Villars - От любов към шоколада

Да разтопиш душата си далеч не е толкова трудно колкото звучи. Всичко зависи от сетивата. Насладата от лукса, от съвършенството и вкуса на истински шоколад е равносилна на блокче Villars...

Food преди 14 години

Да разтопиш душата си далеч не е толкова трудно колкото звучи. Всичко зависи от сетивата. Насладата от лукса, от съвършенството и вкуса на истински шоколад е равносилна на блокче Villars.

С автентичния швейцарски шоколад можеш да преоткриеш вълшебството от хубавите неща, създадени с любов и традиция. Не просто вкус, шоколадът неизменно си остава изящество и стил на предпочитание, свързан с онзи момент, когато се държите за ръка и първото парченце е за другия. За онзи момент, когато неусетно е приключила бутилката хубаво бяло вино заедно с любимия черен шоколад, дал началото на прекрасна нощ. Или момента, когато подслаждаш деня си и търсиш наслада именно в истинския шоколадов вкус.




И както добре се досещаш, всичко това си струва само и единствено, когато шоколадът успява да задоволи сетивата. Да усетиш истинския вкус на традицията – луксозната серия швейцарски шоколади Villars ни спечели именно с това. Разкри ни тайната на съвършенството с една идея – да останем вечни негови ценители.



Villars Maître Chocolatier
е една от най-луксозните марки за шоколад в Швейцария.

Основана от Вилхелм Кайзер през 1901 в градчето Фрибург, повече от 100 години фабриката на Villars съхранява традицията за производство на автентичен швейцарски шоколад.

Благодарение на ноу-хау, фина селекция на съставките, както и на уникални рецепти, марката Villars e символ на висококачествен шоколад по целия свят.

Майсторите във фабриката на Villars стриктно следват традициите и технологията за производство на шоколад.

Те използват само 100 % швейцарско мляко, прочуто със своя вкус и масленост.

Продължителното разбъркване на шоколада (между 24 и 72 часа) допринася за фината кремообразна структура и невероятно нежния вкус на Villars.

Специалистите по шоколад избират с грижа и прецизност най-добрите зърна какао от Венецуела, Еквадор, Бразилия, Малайзия, остров Мадагаскар, Гана и Бряг на Слоновата кост. По време на изпичането те се стремят да запазят оригиналния аромат на какаовите зърна като използват индивидуални параметри при печене според произхода на какаото. Така всяко зрънце, в зависимост от мястото, където е отрасло, придава своите аромати, качества и енергия на изяществото, наречено Villars.

Швейцарският шоколад се смята за един от най-добрите в света. Култов предмет на национална гордост и символ на лукса.

Този символ вече имаме и на българския пазар в лицето на Villars. Всички продукти на марката Villars имат върху опаковките швейцарския знак за качество - гаранция за истинския швейцарски шоколад.

Villars Maître Chocolatier
за специалните моменти, които помним вечно!
 

More from View Sofia

More Food