Следва

НОЩ на ЕВРОПЕЙСКОТО КИНО: "МОМИЧЕ"

Изпреварваме премиерата на "Новият папа" с дни в HBO GO

Онлайн премиерната дата на "Новият папа" е с дни по-рано от официалната

Movies & TV преди 4 години

Продължението на "Младият папа" от 2017г. на носителя на Оскар, Паоло Сорентино, "Новият папа", което чакаме от началото на лятото, най-накрая се сдобива с премиерна дата - и то само на дни разстояние!

Този петък на онлайн стрийминг платфромата на HBO (HBO GO) имаме възможността да изпреварим официалната премиера на сериала с два дни и да сме сред от първите, гледали го в света!

Човешките желания зад стените на вярата, пороците и колебанията на обитателите на съвременното папство се разгръщат в девет епизода. Всички те са режисирани от Паоло Сорентино. Сценарият също е дело на Сорентино, но с участието на Умберто Контарело и Стефано Бисе.

В актьорския състав към Джъд Лоу се присъединява Джон Малкович, а също така ще видим и специалното участие на Шарън Стоун и Мерилин Менсън в епизодични роли.


Art Act: Паоло Сорентино


Новият сезон започва оттам, където "Младият папа" ни остави - Лени Белардо (Джъд Лоу), известен като папа Пий XIII, е в кома. След непредсказуем и мистериозен обрат на събитията, държавният секретар Анджело Войело (Силвио Орландо) успява да постави сър Джон Бранокс (Джон Малкович), очарователен и изискан умерен английски аристократ, на папския престол. Джон Приема името Йоан Павел III. Новият папа изглежда идеален, но крие тайни, а действията и поведението му издават крехкост и несигурност.

Войело веднага разбира, че няма да е лесно да замени харизматичния Пий XIII. В капан между живота и смъртта, Лени Белардо се е превърнал в светец, а хиляди вече го идолизират, подхранвайки контраста между фундаментализмите. Междувременно Църквата е под атаката на външни заплахи и скандали, удрящи символите на християнството и рискуващи да разрушат необратимо установената религиозна йерархия. Както винаги обаче във Ватикана нищо не е такова, каквото изглежда. Доброто и злото продължават ръка за ръка към историята и за да стигнем до разминаването, трябва да изчакаме събитията да поемат своя ход.

More Movies & TV