Следва

След кожата Елизабет се отказва и от престола

В стил Грейс Кели: извънбрачната дъщеря на принц Албер

На гала вечеря в чест на баба си

Celebrities преди 4 години

Миналото на принц Албер не е тайна за никого - преди да се кротне и задоми, кралският наследник е същински royal палавник, почти като принц Хари преди да срещне Меган. Двете му извънбрачни деца - Жасмин Грейс Грималди и Александър Кост, също са познати на публиката, както и изказванията на Албер, че не се срамува от "грешките на младостта си" и се е наслаждавал на всяка минута от безгрижния си живот:

"Имам определена свобода, но бъдете сигурни, че ще се оженя", казва преди време монархът. Жени се в крайна сметка - за прекрасната Шарлийн Уитсток.

Но сега за Жасмин Грейс и поразителната прилика с баба й - Грейс Кели. По-рано тази седмица, в Ню Йорк, компания от отбрани гости отпразнува 90-тата годишнина от рождението на принцесата на Монако с парти на фондацията Grace Kelly.

Жасмин Грейс също е сред поканените. Припомняме, че майка й, бившата сервитьорка Тамара Ротоло, родом от Калифорния, се среща с Албер по време на почивката си на Лазурния бряг; плод на романса им е Жасмин, която до 14-годишна възраст не познава баща си, а после официално е призната за дъщеря на принца на Монако. Към момента Жасмин се чувства доста добре в кожата си и на мястото, което й е отредено по рождение - и въобще се няма предвид, че е близо до престола, не; Жасмин е в светлината на прожекторите и "светска личност" й е съвсем по мяра като титла. 27-годишното момичето често може да бъде видяно на светски мероприятия от ексклузивен и не чак толкова тип, съвсем регулярно се появява и в пресата, а на артистичната сцена се изявява като актриса и певица.

На гала вечерята в чест на баба си Жасмин облича бляскава рокля, подчертаваща красивата й фигура. Старанието да "повтори" стила на баба си личи в ретро холивудската прическа и мащабния плащ на роклята й.

Жасмин е доста активен ползвател на социалните мрежи, откъдето имаме допир и до кадрите ала Грейс Кели. "Горда съм, че съм нейна внучка", гласи описанието под фотосите.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.