Следва

Силата е с нас и ние сме със силата: Kaufland със специална STAR WARS колекция

След кожата Елизабет се отказва и от престола

В полза на...

Celebrities преди 4 години

Източници от двореца подшушват на британските медии, че Кралица Елизабет II неофициално е прехвърлила правомощията си на Чарлз. Говори се, че Елизабет ще слезе от престола в полза на сина си за 95-тата си годишнина, т.е. след 18 месеца.


И Елизабет в кюпа - кралицата се отказа от кожите


"Личи си, че се подготвя смяна - Чарлз все по-често присъства на официални събития вместо Кралицата", пишат от The Sun. "Въпреки че Елизабет все още провежда някои приеми, тя сравнително намали обема им в последно време." Отново според същото издание, през 2018-та Елизабет II е присъствала на 282 официални мероприятия (в сравнение с 332 през 2016-та), докато Чарлз е посетил 507.


Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода


"Планът на Чарлз да поеме престола се изготвя от известно време насам. Преходът очевидно вече е в ход", подчертава екипът на The Sun.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


Елизабет II е Кралица на Великобритания от 1952-ра; преди дни отмени тържествата по повод рождения ден на сина си Андрю, планирани за март 2020, след катастрофалното интервю на принца, в което става ясно, че не разбира какъв е проблемът в секса с непълнолетни срещу пари.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.