Следва

Sofia Street Style: като Хари Потър, но софийски

Start Shopping NOW: скъпите марки и по-достъпните им алтернативи

Нека пазаруването започне сега!

Shopping преди 4 години

Double trouble е една от редовните ни рубрики, в които често сравняваме два много сходни по вид дизайна - единият дизайнерски и съответно с луксозен етикет, и втори - много по-достъпен, идващ от хай стрийт модната сцена и задоволително доближаващ се на вид до първоначалния предмет на желания. Последното подобно сравнение идва в лицето на супер популярните боти на Bottega Veneta и близките до тях &Other Stories, припомняме ТУК.

Double trouble е темата и на днешния ни шопинг, в който на фокус попадат точно десет силно необходими за сезонния ни гардероб елементи, които, смятаме, ще очароват и вас. Това са големият бежов блейзър, чудесно скроените джинси, празничният топ, елегантната парти рокля, плюс още няколко базови неща, от които винаги се нуждаем, съответно в луксозен и достъпен прочит, откриваме ги в галерията горе>>>

Любимите ни находки изискват внимание не само при подбора, но и след това, особено ако възнамеряваме да ги носим дълго във времето, а не само за сезон или два. Тъканите, независимо дали синтетични, високотехлогични, естествени, бели, черни или цветни, имат своите особености по отношение на грижа, на които следва да обърнем задълбочено внимание. За щастие формулите на Perwoll идват със специален подход, обгрижващ индивидуално всяко едно от посочените подразделения: Care and Refresh е предназначен за модерните дрехи, отстранявайки неприятните миризми и запазвайки свежестта; Renew Advanced Effect удължава максимално живота на тъканите; Wool and Delicates пък поема отговорността за вълнените и много капризни материи; а Care and Repair специално предотвратява пилинг ефекта по плетивата.

More Shopping