Следва

Ваканцията на известните: Даутцен Крус, мини лео бикини и изобщо ода за идеалното тяло

Силата е с нас и ние сме със силата: Kaufland със специална STAR WARS колекция

May the Force Be With You!

All About Life преди 4 години



Опиянени от идеята да комбинираме Галактически киш и Пустинен кейк с моркови /рецептите са най-долу/ с тениска с Дарт Вейдър отпред и слоугън отзад COME TO THE DARK SIDE, докато ги приготвяме, а в същия момент хлапетата да събират лепенки в колекционерски албум от Сагата, облечени в маниашки анцугчета, пак отпращащи ни на Междузвездни войни, прегръщаме най-новата колаборация на немския гигант Kaufland, точно в навечерието на Коледа.

"Направи го или не го прави. Няма „опитай", казва Йода, и това толкова ни пасва, че запретваме ръкави и готвим галактиченски рецепти, докато в главите ни се доизписва с космически шрифт: "Запомни! Съсредоточи се върху момента. Усещай, а не мисли. Използвай инстинктите си" - точен цитат от друг герой от филма Куай-Гон Джин.



Ексклузивно, във всички магазини на веригата у нас, считано от миналата седмица до 4 януари догодина, всеки от нас ще може да си "причини" още малко празнична доза забавление - с тишърт, суитчер, раница, чаша, колекционерски албум и каквото още му харесва от 50-те артикула от колаборацията на Kaufland с Disney.

Защото: "Твоята сила е слаба, старче. Не трябваше да се връщаш", плаши страховитият Дарт Вейдър, на което Оби-Уан Кеноби репликира с "Използвай силата, Люк."




Освен 50-те артикула има и специалното космическо приложение K-MASTER /добавяме скоба, че е и безплатно/, с което мислиш, действаш и живееш като джедай.



Използвайки силата си да превръща всеки миг в празник, Kaufland България направи супер симпатично събитие миналата седмица по този "междузвезден" повод.




Гостите имаха възможността да видят на живо и да се снимат с членовете на Легион 501най-големият официален фен клуб на "Междузвездни войни" в света, който пристигна от Германия специално за събитието. Всички посетители на събитието на Kaufland България бяха част от различни галактически игри - от потапянето във виртуална реалност до създаването на собствен робот с помощта на Клуба по Роботика и още много изненади. 





Ексклузивното Star Wars събитие на Kaufland се организира в рамките на партньорството на Kaufland с Disney, а фокус в Коледната кампания на търговската верига са "Междузвездни войни" и битката между Доброто и Злото.

Нека силата бъде с вас! See you in Kaufland,  а дотогава ето и обещаните от нас рецепти:



Галактически киш

Продукти (8 порции)
250 г. пълнозърнесто брашно
2 с.л. натрошени лешници
3 яйца
100 г меко масло
1 клонче розмарин
1 скилидка чесън
3 моркова
3 лилави картофа
1 тиквичка
2 с.л. маслиново масло
200 мл готварска сметана
1 с.л. горчица
прясно смлян черен пипер
индийско орехче
сол
Рецептата ТУК.


Пустинен кейк с моркови

Продукти (12 порции)
500 г моркови
2 кисели ябълки
1 портокал
225 г меко масло
200 г кафява захар
4 яйца
350 г пълнозърнесто брашно
100 г смлени бадеми
1 щипка сол
1 /2 ч.л. канела
1 пакетче бакпулвер
250 г извара
200 г крема сирене
6 с.л. сироп от агаве

Рецептата ТУК


Още космически рецепти виж ТУК!
 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.