Следва

Happy RIU Year!

Ваканцията на известните: Даутцен Крус, мини лео бикини и изобщо ода за идеалното тяло

В случай, че решим да кажем твърдо сбогом на мекиците...

Celebrities преди 4 години

Може и да постигнем нещо като това съвършенство, с уговорката, че само без бухти не може, трябва и спорт!

Иначе, много красивата 34-годишна Даутцен Круз се радва на почивка на Ибиса. Холандският супермодел е на Средиземноморския остров, за което много й се радваме, защото къде да си в края на ноември, ако не там, като се подвизава в тънкостенни бански, защото с какви да си, ако си в подобна форма.

Дълги тренировки и страхотевичен режим, първо, после слънчице, туй-онуй... приятна и оправдана взаимовръзка, която, визуализирана тук под формата на такава гореща красота, ни кара да се замислим толкова далеч ли е лятото, колкото всъщност си мислим, че е... и дали да не вземем мерки по-отрано, че и ние харесваме леопардови бикини и островчета като това.

Условието - тънка талия, стройни крачета, акуратно кокче, за да подчертаем изящната линия на шията, слънцезащитни очила, бански с палави връзки.

И никой да не мърда! Отсега.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.