Следва

Кой не използва базата за грим на Galénic, кой не е слушал за нея?

И ние вземаме своя подмладяващ ШОТ и пием Premium капсулите на Lierac!

Вие какво си мислите?!

Face преди 4 години

Не се мислим като Рени от "Оркестър без име" за Мирей Матийо, но пък много ни се иска да остареем красиво и елегантно като тази фина френска дама. Ама много!

За Премиум резултати се изискват и Премиум средства - ето защо се доверяваме на Премиум грижа: добре позната ни, луксозна и действаща в дълбочина противостарееща грижа на Lierac - Premium, в състав от Мултикорективен околоочен контур, Мултикорективна противостарееща маска, Богат крем за суха кожа, Копринен крем за нормална и комбинирана кожа и Мултикорективен противостареещ еликсир. Противостареещета грижа се бори с всички белези на стрес, болежки, емоции и притеснения, които рисува животът върху лицата ни, за да се чувстваме ако не като Мирей Матийо, то поне като Катето Евро.

Новата генерация формули на серията Premium прилага експертния опит на Lierac в противостареещите грижи в изключителни текстури. Серията Premium e Първата пълна анти-ейдж програма, която отговаря на всички нужди на кожата и се грижи за нея както отвън, така и отвътре. Към богатата продуктова гама с лъскави опаковки и невероятни свойства прибавяме хранителна добавка от ново поколение - противостареещите Les Capsules. Капсулите допълват свойствата на останалата част от грижата, като повишават дермалната и епидермалната регенерация, възстановявайки тъканите чрез възпроизвеждане на действието на Foxo протеин. Добавката е богата на скъпоценни масла, витамини и минерали и помагат за ефективната защита на кожата от оксидативния стрес.

Благотворно влияние върху състоянието на кожата имат активните съставки на продукта - хиалуронова киселина, колаген, Витаминн Е, Селен, Арганово масло и Масло от пореч, комбинацията от които превръща всяка бръчица и фина линия в защитен от изчезване вид.

Освен че дълбоките бръчки и видимите петна намаляват значително, както и видимите признаци на стареене са заличени, употребата на серията оставя тена изравнен, а лицето освежено и излъчващо свежест. Just in time for New Year's!

Колкото до самите капсули, направени са с невероятно мека технология на капсулиране, имат 100% биоразградимо покритие, съставено от желатин, вода и глицерин. Приемаме веднъж дневно с обилно количество вода - подходящи са за всички дами, независимо от възрастта, защото никога не е прекалено рано да започнем да се борим с признаците на стареене. Една опаковка преспокойно стига за едномесечен курс, стига разбира се, да не губите капсули или да се хвалите толкова много с резултатите, че някой да реши да ви ги открадне. И това да стане, цената е съвсем поносима (65 лева), продуктът е достъпен  в аптечната мрежа, откъдето бързо и лесно ще се сдобиете с нова опаковка, а също и с останалата част от продуктите в серията.

Повече информация може да намерите онлайн на lierac.bg

More Face