Следва

We love: Белучи като Калас на сцената на Théâtre Marigny

Дневен ХОРОСКОП - 29.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Въпреки края на работната седмица, проблемите, търсещи своето решение, съвсем не намаляват - петък ще ви сблъска с няколко казуса, които игнорирате дълго време поради ред на брой причини. Плановете ви търпят евентуална промяна, особено тези, свързани с предстоящите почивни дни. Причината би могла да се крие в неочаквано събитие, среща или разговор. Като оставяте на заден план един ангажимент обаче, незабавно правите път на нов, така че със сигурност няма да скучаете и този уикенд. Внимавайте с разговори или дейности, свързани с финанси и с представители на знаците Овен, Лъв или Стрелец.

Овен, Лъв и Стрелец: денят обещава да бъде интересен - преди всичко, защото ще можете да отметнете доста работа, която е важна за вас. Няма да ви липсват важни цели или разговори, които ще определят плановете ви за новата седмица.

Телец, Дева и Козирог: не правете големи или важни планове за деня, а се опитайте да завършите изостаналите от през седмицата задачи. Пазете личните си вещи, документи, информация от кражба или злонамерено любопитство. Отлагането на среща, насрочена за днес, ще се случи поради причини, които са извън вас и възможностите ви да ги коригирате.

Близнаци, Везни и Водолей: петък ще бъде благоприятен за финансовите ви дела - ще получите възможност да увеличите доходите си по някакъв начин. По-важните разговори в семейството ви или с роднини (най-вече жени) ще бъдат свързани с пари и бъдещи финансови дейности/операции. Днес преди всичко ще бъдете практични и пресметливи в своите действия и обещания.

Рак, Скорпион и Риби: днес ще трябва да поемете по-голяма отговорност при изпълнението на задачите и ангажиментите си. Не пренебрегвайте детайлите в работата си, не отказвайте да разговаряте с някого, който се нуждае от вас в този момент. Денят ще бъде благоприятен за приятелски и романтични срещи и преживявания. Конфликтите могат да бъдат източник на напрежение, но само ако позволите на нетърпението ви да ви подмами.

More Astro