Следва

Българи спечелиха престижната европейска награда на "EUROPA CINEMAS"

Уличният стил на звездите: Клаудия Шифър, красива дори в безформено плетиво

Claudia The Great!

Celebrities преди 4 години

49-годишната Клаудия Шифър със сигурност е научила едно-две нещица за стайлинга от супермоделското си пребиваване на модния подиум преди двайсетина години. Познава добре предимствата (сякаш има недостатъци, duh) на телосложението си, знае коя е най-подходящата цветова гама за тена си и винаги залага на сигурно - дори на разходка до супера.

Немският модел умело съчетава класическата комбинация от скини джинси, поло с висока яка и средновисоки велурени ботуши с плетено пончо - като онези, които носехме в детската градина, за да сме максимално изолирани от студа. Умело, защото всяка от нас е изпитвала трудност при съчетаването на пуловер от подобен безформен тип с каквото и да било - трудно е, признаваме й: наистина я бива!

За акценти Шифър използва миниатюрна чанта в синьо, оранжево и червено, слънчеви очила с дебели котешки рамки, леопардови като банските на Даутцен, и перфектно оформената си руса коса. "Уютни справки в зимния ден!"

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.